Hygienium susține eforturile pentru limitarea efectelor pandemiei. Reprezentanții Grande Gloria Production, producătorul brandului românesc de dezinfectanți Hygienium, au participat marți, la Clubul Diplomatic din București, la evenimentul ,,Împreună protejăm România’’, organizat de MediaUno și Institutul Național de Statistică.

În cadrul sesiunilor dedicate, precum Sănătate și Turism, reprezentanții autorităților și cei ai mediul de afaceri au discutat despre măsurile necesare pentru reducerea și prevenirea apariției cazurilor de coronavirus.

Hygienium a lansat, în această perioadă, mai multe programe de sprijin pentru mediul de afaceri, școli și instituții, în scopul asigurării produselor dezinfectante, autorizate de Ministerul Sănătății, care să genereze un plus de siguranță.

,,În această perioadă de pandemie, cu multiple provocări de ordin sanitar și economic, Grande Gloria Production, producatorul dezinfectanților Hygienium, a demarat o amplă campanie de responsabilizare socială, menită in a ajuta mediul de afaceri, iar publicul larg să conștientizeze riscurile pandemice și să adopte măsurile optime de protecție. Campania Hygienium, aflată în desfășurare, s-a concretizat în mai multe direcții. Grande Gloria Production a demarat pregătirile pentru lansarea unei platforme online, de suport pentru companiile din România. În cadrul acestui demers, împreună cu o serie de firme acreditate, au fost făcuți primii pași pentru dezvoltarea unor servicii de acreditare și suport pentru companiile din sectorul HORECA. Împreună cu experții din sectorul acreditării și în baza discuțiilor cu autoritățile statului, vrem să dezvoltăm soluții optime pe care firmele să le poată implementa rapid (reguli de dezinfecție, produse specializate, programe de pregătire pentru personal) în scopul asigurării unui mediu sigur, în care angajații și clienții să poată evita pericolul contaminării cu COVID-19’’, a declarat Constantin Danciu, director de dezvoltare Grande Gloria Production.

SUS
Utilizăm fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website-ul nostru, în conformitate cu Politica de confidentialitate . Detalii