Sugestie mic dejun Grande Natura.

Vă promit, dacă veți încerca acest delicios pate cu siguranță îl veți repeta și ca să-l citez pe soț "una din mâncărurile mele preferate", iar Mămăruța "cmmmmm", în traducere liberă...buuuun.

 

Ingrediente

- fasole albă, eu am folosit la borcan Grande Natura, cca. 3 sferturi de borcan

- un morcov mic

- o ceapă

- 20 gr unt

- 3 căței usturoi

- o linguriță unt de caju (opțional, pentru cremozitate și textură)

- 1/4 linguriță paprika

- un vârf de cuțit chimion

- un vârf de cuțit cimbru uscat

- pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare

Într-un wok am pus la înăbușit în unt cu apă ceapa tocată mărunt și morcovul dat pe răzătoarea mare. Când s-au înmuiat bine și ceapa a devenit translucidă, am adăugat fasolea boabe clătită în apă și scursă și 250 ml apă și am lăsat să clocotească 20 de minute.

După 20 de minute, am luat cu o paletă compoziția, lăsând să se scurgă zeama și am pus-o în blender. Am adăugat untul de caju, usturoiul, chimionul, cimbrul și paprika și am blenduit bine totul până am obținut o pastă cremoasă.

Am servit pe toast proaspăt cu roșii și pătrunjel proaspăt tocat.

www.lolliboni.com

 

Rețeta de la: @Meniul lui Prichindel

SUS
Utilizăm fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website-ul nostru, în conformitate cu Politica de confidentialitate . Detalii